Dags för något nytt! Ny hemsida som min vän Johan Agardh hjälpt mig att lägga upp. Här tänker jag dela tankar och länkar.

Februari. Pudersnö på taken. Några minusgrader. Ibland sol. Ljusare för varje dag!

Min bok om sensualism och sinnlig närvaro på väg ut i världen.

Läser om Rebecca Solnits essäsamling ”Det avlägset nära” och ”Män förklarar saker för mig”. Malena Rydell beskriver den som en ”protestbok mot det tvärsäkra och fantasilösa i dessa dagar när det offentliga samtalet är fullt med människor som ständigt är beredda att tolka varje förflugen metafor bokstavligt”. På den här bloggen vill jag testa tankar och formuleringar och lyssna in responsen.

Tid för eftertanke istället för tvärsäkra slutsatser. Februari är en bra månad för det. Gärna vid en brasa! Välkommen till min nya hemsida och blogg.